Atunci cand intre doi parteneri apare raceala sau indiferenta, cearta tot mai frecventa, poate ca unul dintre parteneri cauta motiv de despartire, iar acestea pot fi din mai multe cauze: poate ca relatia nu mai functioneaza, nu mai are aceelasi simtiri si iubire fata de tine sau in cel mai rau caz a aparul in viata voastra o a treia persoana.

Fiecare reactioneaza diferit atunci cand se confrunta cu o despartire, insa atunci cand sentimentele au fost autentice, un singur lucru ne uneste pe toti: DUREREA!. 

 De aceea trebuie sa sti ca durerea nu iarta pe mine, nu tine cont de nimic, durata relatiei, investitii, compromisuri, tinerete pierduta, pentru ca durerea ne face sclavii ei si trebuie sa trecem prin ea indiferent daca dorim s-au nu. In cocluzie orice om a trait, va trai, sau traieste aceste simtiri ca durerea!

Fiecare zi este o batalie cu noi insine, o batalie in care marea fapta pe care o facem este aceea de a supravietui trecand prin durere, confuzie, viitor difuz, schimarea parereri de sine.  Durerea in general tine o perioada diferita de la persoana la persoana, dupa care apare obisnuinta, ulterior indiferenta iar apoi uitarea. In acel moment invatam cum sa supravietuim durerii pentru ca apoi sa o luam din nou de la capat iubind.

Cu siguranta, viata ta s-a schimbat. Si poate esti unul dintre acei oameni care chiar au avut o relatie perfecta care ti-a imbunatatit fiecare aspect al vietii. Dar chiar daca ai avut ceva de pierdut prin despartire, ai si ceva de castigat. Probabil nu iti dai seama de aceste lucruri mici care iti schimba viata in bine. De multe ori, pierderea cuiva cauzeaza atat de multa suferinta incat nu mai vedem ce schimbari se produc – s-ar putea sa ai nevoie de mai mult timp pentru acest proces, dar poti vedea o diferenta buna in final!.

Atata timp cat cel care iubeste nu confunda dragostea cu posesia, care nu aduce dacat suferintele cele mai cumplite, atunci acest om se poate considera puternic.

Nu alege sa te inchizi in camera ta, mai bine lupta cu durerea si incearca sa-ti ocupi timpul facand lucruri noi, intoarce-te la hobby-urile tale, sa lucrezi la tine si sa te dezvolti personal si de ce nu si profesional, iar in final depresia va disparea si calmul se va instala cu siguranta!

Fericirea adevarata nu este insa posibila. Nu acum…. Dar in curand!. Acceptarea inseamna vindecare si ea lasa loc fericirii viitoare, iar sufletul iti va trasari si se va umple din nou de iubire.

Sursa foto:m realitatea.net