Fiecare cuplu in viata trece prin probleme, prin incercari ale vieti care aduc o data cu ele dezamagiri, schimbarea imaginii fata de partenerul tau si uneori despartiri.

 Certurile apar deseori atunci cand relatia incepe sa se corodeze, care aduce cu ea trairi emotionale, pierderea implicari partenerului, certuri  si reprosuri tot mai frecvente, fara ca partenerii sa observe ca relatia incepe sa se termine, chiar daca dupa certuri au loc si impacari, atunci problemele pentru un timp se amelioreza, insa acestia nu percep ca sunt intr-un punct in care relatia se prabuseste.

 Semnele in care o relatie incepe sa se subrezeasca!

1. Cand partenerul isi pierde interesul pentru comunicare, evitarea unor discutii, nevoia de a face totul de unul singur, pierderea timpului venind tot mai tarziu de la servici si incetarea de a mai face lucruri pentru partenerul tau, de exemplu mancarea preferata si de ai mai arata afectiunea fata de acesta dar si pretexturi de a cauta not in papura pentru orice lucru marunt si fara rost.

2 . Atunci cand toate aceste lucruri se intampla, fiecare partener tinde sa se retraga in propria cochilie si sa asculte tot mai putin ce vine din partea celuilalt, deoarece simt ca orice ar face sau ar spune nu face decat sa declanseze critica si revolta celuilalt.

3. Viata sexuala incepe sa se diminueze si de asemenea, dispar si discutiille despre sex care pare ca deranjeaza sau incearca sa le e evite unul din parteneri dar si semene ca ar avea interes pentru o alta persoana.

4. Atunci cand se intampla aceste lucruri, pe de-o parte actionam defensiv pentru a ne proteja eul, si pe de alta parte traim satisfactia ca celalalt nu mai da randament, este tot mai inadecvat, ceea ce duce foarte repede la deceptie.

5. In final ajungeti la concluzia ca rezultatul unei astfel de atitudini este iritare si deceptie pentru cel care impune asteptarile si sentimente de esec si tristete in dreptul celui care nu reuseste sa implineasca asteptari si deseori fiecare isi alege alt drum in viata!

Sursa foto.Unica.ro