Natura ne-a înzestrat cu atracţie sexuală ca să ajungem mai aproape unul de celălalt. Dorinţa ne face să ne simţim buni pentru celălalt şi să ne dorim un bărbat.

Acceptându-ne aşa cum suntem pe noi însine, dar şi pe ceilalţi din punctul de vedere al trăirilor emoţionale libere, necenzurate şi realiste atunci în mod automat devenim atractivi. Trăind alături de celelalte persoane, este esenţial să le arătăm că suntem seducători.

Bărbatul caută o femeie care e la fel de bogată ca şi el spiritual, să fie activă, îndrăzneaţă, nu vulgară ori agresivă, emancipată, să se exprime liber şi să ceară şi să dăruiască fără teama că nu va fi răsplătită, să-i pese de plăcerea bărbatului, să fie interesată de sexualitate, să ia iniţiativa, să alterneze rolurile activ-pasiv cu partenerul, să fie sigură pe ea, inteligentă, sinceră, generoasă, afectuoasă, fidelă.

Dacă vrei să legi un parteneriat profitabil uită de pasiune şi amor nebun, mergi pe firul raţiunii şi “îndrăgosteşte-te” de-un milionar!

Un alt beneficiu al stăpânirii artei de a seduce este acela că seducţia poate fi folosită în scopul realizării unor relaţii dorite, de ispitire a persoanelor pe care vrem să le cunoaştem să le întâlnim. Este foarte important să înţelegem dorinţele personale angajate în jocul seducţiei.

Acesta este atu-ul pe care trebuie să îl exploatăm la maximum. Fie el fizic sau intelectual, trebuie să-l considerăm as-ul din mânecă.

Dacă vrei să stârneşti dorinte şi să-ţi dezvolţi cu inteligenţa capacitatea de seducţie, trebuie să pui în aplicare toate armele pe care le ai la îndemână.

Încrederea în sine şi dorinţa de a reuşi sunt elemente-cheie în atitudinea unei femei care poate avea orice bărbat la picioare. Dacă vrei să te diferenţiezi de celelalte, fii tu însăţi şi mizează pe individualitate.