Metoda contracepţiei de urgenţă…”pastila de a doua zi”

O contraceptie de urgenta foarte utila, se numeste „pastila de a doua zi”, aceasta poate fi gasita in farmacii, tocmai pentru previnirea sarcinii, actionand prin oprirea eliberarii ovulului din ovar, pentru a impiedica fertilizarea ovulului .
“Pilula de a doua zi” trebuie luata intr-un interval de maxim 72 de ore de la contactul sexual neprotejat, sau atunci cand apare o problema in care puteti fi suspecta de o sarcina. Insa cu cat este luata mai repede, cu atat eficienta acesteia este mai mare.
Eficacitatea este foarte mare si sigura, in cazul folosirii in primele 72 de ore, dupa actul sexual neprotejat sau protejat ineficient.
Avantaje: prin folosirea contraceptiei de urgenta ( pastila de a doua zi) se poate evita intreruperea de sarcina, mai exact avortul.
Folosirea acestei contraceptii, nu are ca efecte secundare, cum sunt sterilitatea, sarcina extrauterina, sau ingrasarea.
Metoda contraceptiei de urgenta, trebuie folosita numai in cazuri de urgenta cum ar fi: contact sexual neprotejat, ruperea prezervativului in timpul actului sexual, expulzarea dispozitivului intrauterin, folosirea incorecta a diafragmei, sau violul.
Reclame

One Comment to “Metoda contracepţiei de urgenţă…”pastila de a doua zi””

  1. http://www.gspayshop.com 60%off ($30-$70) SHOES/T-shirts/JACKET/JEANS/BAGS on sale wholesales:nike adidas ugg bape burberry chanel coach LV gucci hogan prada lacoste puma armani DG ed hardy okey and so on.And we can offer all COLORS and all SIZE. Our prices are for wholesale. So our price is very reasonable. If you want to order more newer products,Any question please

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: