Nu mai e o noutate ca asa cum femeile sunt atrase de barbatii mai in varsta si ii considera mai plini de sex-appeal, mai seducatori, mai sarmanti, sunteti atrase de experienta lor, la fel si barbatii ajung sa paraseasca pentru o femeie mai in varsta.

De ce? Motivul e simplu.

Pe langa faptul ca femeile in varsta au o mare experienta, nu numai in plan sexual, stiu si ceea ce vor de la viata. O femeie in varsta nu va sta niciodata pe capul partenerului, nu va pierde ore intregi sa-i afle parola de messenger, ori cea de pe hi5 si nici nu va cauta in telefon sa-i citeasca mesajele, ori sa sune la numerele de telefon necunoscute.

Va stii intotdeauna sa ii ofere libertatea de care are nevoie si va evita scenele de gelozie bolnava. O femeie mai in varsta nu va fi atrasa in primul rand de partea materiala a relatiei in care se va implica. Va stii sa vada in omul de langa ea si altceva in afara de sursa ei sigura de bani, ori catelusul care sa o acompanieze la interminabilele sedinte de shopping. Va stii sa evite situatiile penibile din orice imprejurare si mai mult de atat ii va spune celui de langa ea daca isi doreste o relatie sau doar o aventura.

Femeile mai in varsta vor dispune de maturitatea necesara de a se implica in viata, fara sa viseze cu ochii deschisi la scenarii ireale, ori sa strambe din nas cand va trebui sa contribuie financiar la cheltuielile casei. Sunt mai rationale, mai sigure pe ele, pe ceea ce vor de la viata, de la barbatul de langa ele si mult mai puternice. Sunt constiente ca viata nu e intotdeauna roz, dar stiu sa o faca sa para asa. De fapt femeile astea stiu multe, sunt in stare de multe si pot face multe…